Hybenvej 18, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sommerhus med hyggelig atmosfære....

Sommerhus med hyggelig atmosfære....

Fritidshuset er opført i 1969 men tilbygget i 1992 samt løbende renoveret fra 2010. Fritidshuset har et boligareal på 71 kvm og opvarmes med el, varmepumpe og brændeovn. Fritidshuset er isoleret med 200 mm i vægge og 300 mm på loftet.
Flotte veletablerede terrasser samt lille udekøkken.

Indeholder:
* Herlig ude-/udsigtsstue med store vinduespartier og flot gulv. Fra udestuen er der udgang til den herlige afskærmede terrasse. Udestuen bruges også til "aktivitetsrum" med bordfodbold, bob og dart.

* Hyggelig stue med plankegulv.

* Flot lyst INVITA-køkken fra 2010 med alt i hvidevarer. Fra køkkenet er der udgang til lille overdækning/terrasse.

* Pænt badeværelse med hvide mosaik-fliser, grå klinkegulv, bruseniche, skabsarrangement med håndvask, toilet og håndklædetørrer.

* Soveværelse med dobbeltseng.

* Værelse med 2 enkeltsenge og med adgang til 3. værelse med køjeseng.Beliggenhed
Velindrettet og pænt lyst fritidhus på dejlig naturgrund med kort afstand til stranden.


Her finder du alt, Vestenvinden, Klitlandskabet, Rubjerg Knude med det historiske tilsandede Fyr. Absolut en enestående beliggenhed, med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og den helt nye solnedgangplads som bliver samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Velkommen til Nr. Lyngby


Grunden
Pragtfuld beliggende kuperet naturgrund på 827 kvm. med flotte udsigtsvidder over sommerhusområdet.

Udlejning
Fritidshuset er udlejet via feriepartner.

Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdage som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren Løkken, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 eller 20 24 51 15.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.