Bjergbakken 23, Løkken, 9480 Løkken

CHARMERENDE PLET I 1 KLITRÆKKE I LØKKEN OG MED HAVUDSIGT

HUSK - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Fritidshuset er opført i 1955/1993 og har et boligareal på 67 kvm. og er beligggende i 1. klitrække.
Fra grunden på toppen af klitten er der eventyrlig 380 graders udsigt over hav og land - og med mulighed for at se dagens solnedgang på tætteste hold.

Indeholder:
* Fantastisk lys stue med hvidmalet loft. Stuen er opdelt i herlig opholdsstue samt spiseafdelingen der har store vinduespartier og hvorfra du har en
flot kig over det kuperede sommerhusområde samt havudsigt fra spisestuen og den østlige terrasse.

* Hyggeligt køkken i åben forbindelse med stuen.

* Flot renoveret badeværelse med stort fritstående kar, vaskemaskine, håndvask, toilet og bruseniche med "glas-svingdøre"

* 2 charmerende og "romantiske" soveværelser med dobbeltsenge.

Huset opvarmes med el.Beliggenhed
Dette er pletten i første klitrække med masser af klit og klitlandskab samt direkte til stranden. Et særdeles attraktivt sommerhusområde med et utal af strandstier til Vesterhavet, lige ved Furreby bæk med "kærlighedsstien" samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. Med kun 40 meter fra den brede sandstrand og Vesterhavet er dette en herlig beliggenhed.

Fritidshuset er i gå afstand til Løkken By, som byder på mange aktiviteter, såsom butikker, restauranter, cafeer, hyggeligt natteliv, golfbane, bowlingcenter, go-karts, og ridecenter. I umiddelbar nærhed er der et væld af natur oplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, som indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken

Grunden
Pragtfuld ugenert klit/naturgrund på 1788 kvm. På denne naturskønne plet har du mulighed for et herligt udeliv i en "gryde" i klitten og med flotte udsigtsvidder til klitlandskabet. På få minutter står du på toppen af klitten med havudsigt.


Udlejning
Fritidshuset er udlejet via bureau med en årlige lejeindtægt på ca. kr. 84.023,- til ejer + forbrug.


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.