Kordalssletten 8, 9493 Saltum

 
PÅ TOPPEN AF KLITTEN ...

Beskrivelse

En fantastisk perle på toppen af klitten med panorama havudsigt til Vesterhavet.

HUSK - vi holder ÅBENT HUS - med tilmelding - hver dag.

Kør helt op på toppen af klitten - parker bilen i carporten og træd ud i den dejlig solgård.
Allerede her kan man dufte marehalmsklitterne og høre Vesterhavets brusen.
Går du over mod den syd og vestvendte terrasse - kan du ikke bare høre Vesterhavets bølger men også se det flotte vesterhav.

Huset er opført i 1974/2006 og løbende moderniseret. Huset har et boligareal på 102 kvm. + 36 kvm. carport.

Indeholder:
* Stor lys stue med ludet rustikloft, smart "rund" brændeovn ved den murede skorsten og skydedør til den fantastiske vestvendte overdækkede delvist lukkede udsigtsterrasse, hvor udsigten over det kuperede klitlandskab til Vesterhavet vil betage enhver sjæl.

* Elegant køkken med alt i hvidevarer og i åben forbindelse med stuen. Fra køkkenet er der udgang til den store sydvendte terrasse.

* 2 store soveværelser med dobbeltsenge og skabe. ( 4 sengepladser)

* 2 værelser med en sovesofa og en køjeseng over samt skabe. (6 sengepladser)

* Pænt renoveret badeværelse med sorte gulvklinker, bruseniche med 2 "matterede glassider", smart bordarrangement med håndvask samt toilet.

* Badeværelse med "mosaik" vægfliser, lyst klinkegulv, skabsarrangement med håndvask, vaskemaskine, bruseniche samt toilet.

* Entre med klinkegulv. Entreen er med direkte adgang fra den herlige syd og østvendte solgård mellem carport og hus.

Opvarmes med el - Varmepumpe og brændeovn.

Grunden

Herlig klitgrund på 1.482 kvm. Fra terrasse/stue er der panorama havudsigt.
Grunden er delvis omkranset af lave marehalmsklitter, som giver en yderst ugenert beliggenhed, et helt unikt og smukt naturområde, som er oplagt for naturelskere, der prioriterer et fredeligt område - og med kun 480 meter til det brusende Vesterhav.

Beliggenhed

Yderst velbeliggende og højtbeliggende fritidshus med panorama havudsigt - huset er placeret på toppen af klitten, på en kuperet og ugenert klitgrund, med en herlig beliggenhed midt i det flotte klitareal der fører hele vejen ned til stranden.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet og med fødderne i Vesterhavet, kan du indånde den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

I dette fantastiske område mærker du, hvad Saltum også kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her i Saltum finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Saltum.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 3.498.000Areal1482m²
Udbetalingkr 200.000Bolig102m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.590Stue/vær.5
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1974/06
Sags nr.LFH6412  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Liebhaverboligen er IKKE tilmeldt et bureau eller udlejning men såfremt du ønsker at udleje denne liebhaverbolig vurdere bureauet at kunne indbringe 60.000 kr. til ejer ved fuld udlejning.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web