Sandtoften 3, 9492 Blokhus

 
KVALITETS BJÆLKEHUS

Beskrivelse

Bjælkehus som oser af hygge. Huset er beliggende i herligt sommerhusområde. Huset er opført i 2000 og har et boligareal på 83 kvm.

Indeholder:
* Dejlig stor centerstue med loft til kip, brændeovn, plankegulv samt udgang til terrasse.
* Hyggeligt stort køkken med god spiseplads og alt i hvidevarer samt i åben forbindelse med stuen.
* Soveværelse med 2 enkeltsenge og plankegulv.
* Værelse med køjeseng og plankegulv.
* Badeværelse med lille skabsarrangement med helstøbt håndvask, hjørnebruseniche, toilet og flotte væg- samt gulvfliser.
* Mastersoveværelse med plankegulv, garderobe/teknikrum og eget badeværelse med brusehjørne, toilet og skabsarrangement med håndvask.
* Entre/indgangsparti med plankegulv og garderobeplads.

Opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Herlig grund på 1397 kvm. beliggende ca. 1,5 km fra Vesterhavet. Huset er beliggende i gåafstand til Klitplantagen.

Beliggenhed

Dejligt fritidshus på en herlig grund. I dette fantastiske område mærker du, hvad Blokhus kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker. Med kun 3 km. til golfbanen og 5 km. til fiskeparken, finder du altid en attraktion.

Området er Blokhus Strand og i dette fantastiske natur område mærker du, hvad Blokhus kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Blokhus by er absolut et besøg værd, for her finder du mange spændende aktiviteter, bowlingcenter, ridecenter, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Nord for Blokhus finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland.

Velkommen til Hune/Blokhus.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.795.000Areal1397m²
Udbetalingkr 90.000Bolig83m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.783Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2000
Sags nr.LFH5920  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er begrænset udlejet via bureau, men ved fuld udlejning kan dette kvalitets fritidshus omsætter kr. 51.639,- til ejer.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web