Strandfogdensvej 87, 9490 Pandrup

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Idyllisk fritidshus med småsprossede vinduer - beliggende på herlig kuperet klitgrund og med fantastisk flot udsigt til stranden og havet.
Huset er opført i 1920 i 2 plan og har et boligareal på ca. 119 kvm fordelt med 70 kvm. i stueplan og 49 kvm. på 1. sal.

Stueplan indeholder:
* Hyggelig vinkelstue med plankegulv og udgang til den pragtfulde "verandastue" med fantastisk udsigt over klitterne. Fra verandastuen er der udgang til terrassen.
* Nostalgisk blåmalet hyggeligt køkken med adgang til lille viktualie-/vinkælder
* Værelse med 2 køjesenge
* Ældre toilet med håndvask
* Entre
1. sal indeholder:
* Stort soveværelse med plankegulv og udgang til terrasse/altan
* Soveværelse med plankegulv
* Pænt lyst badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche.
* Repos / gangareal

Ejendommen er møbleret med ældre nostalgiske møbler som passer ind i helheden og stilen.

Ejendommen opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Grunden er en 747 kvm. stor klitgrund med marehalm og hybenbuske og beliggende kun ca. 80 meter fra den brede sandstrand. Fra huset er der flot udsigt til Vesterhavet og stranden.

Beliggenhed

Jammerbugten er et af Danmarks absolut mest besøgte ferieområder. Her finder du de klassiske ferieområder, Blokhus, Løkken og Tversted med gode og børnevenlige sandstrande. I sommerhalvåret stiger befolkningstallet markant på grund af de mange feriegæste, som skaber en hyggelig og festlig stemning i byerne langs Vestkysten.

I området ved Rødhus er der også et stort skovområde, der indbyder til friske traveture, og som giver læ på de mere blæsende dage.
Rødhus ligger ca. 6 km fra badebyen Blokhus. Her findes alle tænkelige tilbud f.eks. stort vandland, bowlingcenter, supermarkeder, flere spændende spisesteder, diskoteker, golfbane, masser af små, sjove butikker til shopping og meget mere.

Jammerbugten i sig selv har også meget at byde på. Her kan du opleve alt fra dejlige og spændende ferieoplevelser, til unik kunst og kultur, hvide sandstrande, høje skrænter og dybe slugter omgivet af store skove og hedearealer.

Badevandet ved Rødhus er i fineste kvalitet og igennem flere år tildelt det "Blå Flag".

Velkommen til Rødhus

Nøgletal

Areal747m²
Bolig119m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1920
Sags nr.LFH5975  
TilstandsrapportEr udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er ikke forpligtet til udlejning, men ved fuld udlejning kan dette kvalitets fritidshus omsætte for kr. 63.900 til ejer.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web