Søndergade 81, 9480 Løkken

 
POOLHUS VED STRANDVEJEN
NYHED ...

Beskrivelse

POOLHUS I HJERTET AF LØKKEN

HUSK VI HOLDER ÅBENT HUS MED TILMELDING - HVER DAG....

Et helt enestående og banebrydende Luksus-poolhus til køberen, som ønsker fremtidssikkert lejemål med den bedste forrentning, grundet at det er muligt at optage 80% kreditforeningslån samt ubegrænset udlejning i 52 uger. Opvarmningen foregår med fjernvarme som ikke kræver vedligeholdelse.
Luksus-poolhus med swimmingpool på 29 kvm - 4/6 personers standvandspabad - rutschebane ved poolen - babypool - sauna - dobbelt brusekabine. Huset er med sin størrelse ganske unikt og har alle moderne faciliteter.

Helårs/Fritidshuset er opført i 1972. Beliggende 500 meter fra Vesterhavet og har et veldisponeret boligareal på 339 kvm hvoraf de 87 kvm. er wellnessafdelingen med pool m.v.

Indeholder:
* Stor lys centerstue med pejs samt flot stengulv og dobbelt spisebord. Kæmpe stue med 2 store hjørnesofaer med et fint kig ud til det pool/aktivitetsrum.
* Stuen er i åben forbindelse med nyere stilfyldt køkken med alt i hårde hvidevarer.
* 7 super store soveværelser med boxsenge, alle med faste skabe, og enkelte med skabsvæg, 3 soveværelser har TV og eget badeværelse - et af badeværelserne har karbad. Af de sidste 4 store soveværelser er der fra 2 af værelserne direkte udgang til en lille læfyldt terrasse.
* 2 veldisponerede badeværelser, begge med bordarrangement med håndvask, bruseniche samt wc.

* Den komfortable Wellness afdeling byder på nedsænket boblende 4/6 personers spa med vand/luftmassage. Swimmingpool på 34 kvm. med vandrutschebane, sauna, børnepool, som er vigtig for børnefamilierne. En herlig Wellness afdeling, som altid er til glæde for små som for store børn.

Endvidere er der integreret teknikrum, med poolstyring, pumper, sikringer, og her skal det især bemærkes, at dette luksus fritidshuse er installeret med fjernvarme - centralvarme, som giver en langt bedre økonomisk drift, i forhold til andre poolhuse med EL-opvarmning, for såvel lejer som ejer.

Luksusfritidshuset er smagefuldt møbleret med flotte møbler, helheden er unik, og ejeren har formået at skabe en fantastisk aktiv bolig i flotte omgivelser. Der er Internet adgang. Huset er med sin størrelse helt ideelt til flere familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Grunden

Stor ugenert samt lukket naturgrund på 1.445 kvm. med en flot indkørsel til den store fritliggende dobbeltgarage med depot og driftsrum.Beliggenhed

Et helt enestående og banebrydende Luksus-poolhus til køberen, som ønsker fremtidssikkert lejemål med den bedste forrentning og med kun 500 meter til den store brede sandstrand. Dette luksusfritidshus er beliggende ved Strandvejen som fører direkte til Vesterhavet samt en af Danmarks flotteste hvide sandstrande, nemlig Løkken badestrand og med marehalmsklitter som er stærkt kuperet i området. Her på Løkken strand finder du de hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, og lidt imod nord ved Furreby Bæk er de historiske bunkers. I dette herlige område finder du nostalgiske og charmerende store som små fritidshuse op imod Furreby bæk med to smukke broer til Løkken by.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.998.000Areal1445m²
Udbetalingkr 150.000Bolig339m²
Mdl. ejerudgiftkr 4.002Stue/vær.9
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1967-1972
Sags nr.LHH6362EnergimærkeEnergimærke C
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er et super moderne hus, der opfylder gæsternes behov, sideløbende med at man som ejer har stor fornøjelse af huset. Udlejet via Nordvestkysten som omsætter for kr. 203.000 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Dit bud

 
         
Ultimate Web