Ternevej 41, 9480 Løkken

 
LIBEHAVERI I 1. KLITRÆKKE
NYHED ...

Beskrivelse

HELT ENESTÅENDE LIEBHAVERI I 1. KLITRÆKKE.

Husk - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

BEMÆRK - Beliggende ved det unikke og historiske "Blånæs"

BEMÆRK - Syd for klitgrunden - finder du en strandsti til Løkken landskendte hvide sandstrand med kvalitets trappe.

Liebhaver-fritidshuset udstråler minimalistiske former af højeste kvalitet, som arkitekt og sælger har gennemtænkt i en smuk arkitektonisk atmosfære, hvor det rendyrkede, æstetiske materialevalg, samt de smukke linier, hvor vinduerne er placeret således du faktisk følger at sidder ude midt i marehalmen.

Liebhaver-fritidshuset er opført i træ med smukt tag i samme materiale, hvilket går i dialog med omgivelserne og giver en overfladestruktur og nogle farvenuancer, som får huset til at glide diskret ind i klitlandskabet på en etisk korrekt måde.

Fra terrasserne fyldes sjælen og sindet af bølgernes skvulpen ind mod den fine hvide sandstrand nedenfor.

Et fantastisk minimalistisk Liebhaver-fritidshus som er indrettet med omtanke og sans for detaljer!

Liebhaver-fritidshuset er opført i 2012, beliggende i 1. klitrække med med et veldisponeret bebygget areal på 60 kvm. og indeholder:

* Stilfuld men intim stue med stort hjørnevinduesparti, som "trækker" lyset og naturen helt ind i stuen. Stuen har Dinesen gulv, hvidmalede vægge, stilfuld loftkonstruktion med små lister op i kippen samt en unik "Bonflis" brændeovn.

* Værelse med samme spændende loftkonstruktion, Dinesen gulv, skabsvæg og terrassedør.

* Unik køkken med god spiseplads ved det store "hjørne-vinduer" som giver følelsen af at sidde ude i klitten. Køkkenet er et TVIS køkken med alt i kvalitets hvidevarer fra Siemens samt stilfuld messinggreb og armetur. Også i køkkenet er der flot loftskonstruktion med indbyggede spot, samt Dinesen gulv.

* Minimalistisk badeværelse med rustikt "beton-gulv" med gulvvarme, skabsarrangement med vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler i Siemens. Smart porcelænshåndvask, toilet og bruseniche med "glas som sidebelædning på 3 sider. Fint "listeloft" til kip med indbyggede spot.

* Entre med rustikt betongulv (opvarmet), listeloft med spot, garderobeskab samt udgang til både den østvendte og den vestvendte terrasse.

Opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Herlig kuperet klitgrund på 680 kvm. der giver optimale muligheder for udeliv og med et smut op igennem klitgrunden kan du se Vesterhavets bølger ligesom du kan høre Vesterhavets brusen så snart du træder ind på matriklen.

Beliggenhed

Arkitektonisk og spændende fritidshus som er beliggende midt i klitten ved "Nordsøstien" og den direkte sti til stranden.

Grunden går helt ned på stranden og kun en rask travetur fra Torvet som er Løkkens hjerte og tæt ved gangbroen over Furreby Bæk med direkte stier til det brusende Vesterhav.

Løkken by byder på mange aktiviteter, såsom golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer og hyggeligt natteliv. I umiddelbar nærhed er der et væld af natur samt strandstier, som indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden.

Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Velkommen til Løkken.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 4.995.000Areal680m²
Udbetalingkr 250.000Bolig50m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.811Stue/vær.2
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2012
Sags nr.LFH6439  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Liebhaver-fritidshuset er IKKE tilmeldt et bureau eller udlejning men såfremt du ønsker at udleje denne liebhaverbolig vurdere bureauet at kunne indbringe 108.820 kr. til ejer ved fuld udlejning.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web