Emil Nielsens Vej 23, 9480 Løkken

 
FOR FEINSCHMECKEREN ...

Beskrivelse

FOR FEINSCHMECKEREN ...

ET UNIKT TILBUD SOM SJÆLDENT UDBYDES - NU ER CHANCEN HER ...

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

TAG EN TIME-OUT MIDT I KLITTEN PÅ DEN EKSKLUSIVE UDSIGTS TERRASSE OG KUN 155 M FRA STRANDEN.

Sælger har formået at skabe et Liebhaver-fritidshus, som er i en særklasse, hvor man som betragter bliver imponeret igen og igen, og hvor den mindste detalje er gennemtænkt.

Efter en varm sommerdag på stranden, er du på få minutter ved denne perle som giver dig en stemning af idyl og råhygge, som kun findes her ved Nybæk samt Vesterhavet.

Eksklusiv non wood udsigtsterrasse som er nænsomt placeret i det kuperede terræn - fra den eksklusive terrasse er der flot udsigt over området og Nybæk samt stien der fører til Vesterhavet.

Stilfuldt renoveret fritidshus med et boligareal på 58 + ca. 6 kvm. opført i 1967/1996 og efterfølgende moderniseret. Endvidere udhus på ca. 12 kvm.

Beboelsen indeholder:

* Dejlig lys stue med brændeovn, udgang til den flotte terrasse samt store vinduespartier både ved opholds- / og spiseafdelingen, som trækker naturen helt ind i rummet så du får følelsen af at sidde ude midt i naturen. Flot lyst trægulv.

* Spændende køkken med mange skabe og holdt i sort højglans og med smart vægbeklædning langs køkkenbordet.

* Værelse med "loft til gulv" vindue, trægulv og en enkeltseng.

* Værelse med "højseng" med legeplads under, vindue fra loft til gulv samt trægulv.

* Soveværelse med 3/4 - seng og skab samt trægulv.

* Badeværelse med hvide gulvfliser, smart skuffearrangement med håndvask, toilet samt bruser.

* Entre med trægulv og god garderobeplads.Huset opvarmes med varmepumpe og brændeovn.


Grunden

Grunden er enestående med de kuperede marehalmsklitter, som giver en unik beliggenhed.

Med denne beliggenhed får du fantastiske udsigtsvidder både fra grunden og fritidshuset ligesom som du går langs NYBÆK til Vesterhavet - Har du den kølige hvidvin med.?.

En perle hvor fritidshuset er beliggende på en 897 kvm. kuperet klitgrund med lyden af rindende vand fra NYBÆK og kun 155 m fra strandkanten.

Beliggenhed

Drømmer du om et fritidshus placeret på toppen af klitten og med herlige udsigtvidder til det stærkt kuperede klitareal samt et flot havkig er dette et unikt tilbud, som sjældent udbydes.

Fritidshuset er beliggende direkte syd for Løkken med klitgrund der går direkte ned til Nybæk samt Vesterhavet i yderste klitrække. Dette er pletten med masser af natur, klit, samt sand imellem tæ'erne, ved de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, Peter Bådsmand, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!


Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.498.000Areal897m²
Udbetalingkr 150.000Bolig58m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.182Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1967/96
Sags nr.LFH6406  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er IKKE tilmeldt et bureau eller udlejning men såfremt du ønsker at udleje denne liebhaverbolig vurdere bureauet at kunne indbringe 58.017,00 kr. til ejer ved udlejning.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web