Mievej 10, 9480 Løkken

 
Luksushus i SÆRKLASSE ...

Beskrivelse

Et unikt tilbud som sjældent udbydes.

Sælger har skabt et Luksus hus i høj byggekvalitet samt fremtidssikkert lejemål, med den bedste forrentning som er kombineret med lavt energiforbrug såsom jordvarme/varmepumpe.

Et helt enestående energivenligt og banebrydende Luksus fritidshus med aktivitetsrum samt en wellness afd. i særklasse, som de kvalitetsbeviste lejer efterspørger til den perfekte ferie.

Fritidshuset er opført i 2015 og har et veldisponeret boligareal på 144 kvm + 6 kvm. redskabsrum og store åbne flisebelagte terrassearealer samt lækker overdækket terrasse ud for stuen.

Indeholder:
* Lys centerstue med brændeovn, loft til kip, store vinduespartier, der giver et utroligt flot lys i rummet. Fra stuen er der udgang til stor overdækket terrasse.
* Stilfuldt køkken med flot klinkegulv og i åben forbindelse med spise- og opholdsstue.
* Entre/fordelingsgang med flot klinkegulv og garderobeplads.
* 4 soveværelser, alle med faste skabe.
* Gæstebadeværelse med klinkegulv, bruseniche, toilet, vaskesøjle samt skabsarrangement med håndvask.
* Lækker wellenss afdeling med flotte gulvklinker, stort rundt 6 personers spabad med vand-/luftmassage, skabsarrangement med håndvask, bruseniche og direkte adgang til sauna. Endvidere direkte adgang til separat toilet.
* Stort aktivitetsrum på 26 kvm. med poolbord og bordtennis og adgang til hemsen.
* God høj hems.

Huset har overalt en god standard med pæne møbler, hvidevarer og øvrigt udstyr efter nærmere aftale.

Opvarmes med jordvarme (varmepumpe/el) og brændeovn.

Grunden

Herlig naturgrund på 2.501 kvm. der giver optimale muligheder for udeliv og særdeles velegnet til børnefamilier, da aktivitets-fritidshuset er beliggende på rolig vej og kun 800 meter fra stranden.

Beliggenhed

Drømmer du om et unik fritidshus med lækker wellness afdeling samt aktivitetsrum med bordtennis m.v. og som er beliggende med kun 10 minutters gang til Vesterhavet ved det fantastiske klitlandskab i Grønhøj Strand.

Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. I gåafstand til aktivitetscenter, Hotel Dayz, med mange spændende faciliteter såsom tennis og købmand.

Syd for Grønhøj ligger Saltum, og her finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland. Ligeledes ligger Løkken nord for Grønhøj, som byder på mange aktiviteter: golfbane, bowlingcenter, gokart-bane, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv. Denne unikke arkitekttegnede liebhaverbolig er beliggende 2 minutters gang fra én af Danmarks smukkeste badestrande.

Velkommen til Grønhøj Strand…

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.998.000Areal2501m²
Udbetalingkr 175.000Bolig144m²
Mdl. ejerudgiftkr 3.131Stue/vær.6
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2015
Sags nr.LFH6088  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er udlejet via bureau og ved fuld udlejning kan dette kvalitets fritidshus omsætter kr. 134.639,- til ejer.

I 2015 blev der omsat til ejer ca. 63.801 kr. grundet udlejningen var meget begrænset.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web